16 maart start bouw Hartje Steenbergen

Steenbergen, 16 maart 2023

Start bouw 29 nieuwbouwappartementen met commerciële ruimte Hartje Steenbergen.

Op 16 maart 2023 start bouwbedrijf De Langen & van den Berg uit Bergambacht met de bouw van 29 energiezuinige en comfortabele appartementen in Steenbergen. Het project bestaat uit twee gebouwen met in één gebouw 12 appartementen en een commerciële ruimte en in het andere gebouw 17 appartementen. De gebouwen zijn in het centrum gelegen aan respectievelijk de Kaaistraat en de Berenstraat. Naar verwachting zullen de nieuwe appartementen in het derde kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

De officiële en feestelijke starthandeling zal rond 14.30 uur worden verricht door wethouder Nadir Baali van de gemeente Steenbergen in aanwezigheid van o.a. de kopers van de appartementen, de bij de bouw betrokken partijen en vertegenwoordigers van Ligne Netwerk Notarissen welk notariskantoor zich zal gaan vestigen in de nieuwe moderne kantoorruimte aan de Kaaistraat.

De 29 appartementen zijn geschikt voor alle doelgroepen van jong tot oud. Beide woongebouwen krijgen een lift en ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Kortom energiezuinig wonen in het hart van Steenbergen van alle gemakken voorzien. De resterende appartementen zijn te koop vanaf € 276.000,– v.o.n. en worden verkocht via Baas Makelaars uit Halsteren en Buuron & Kuipers Makelaars uit Steenbergen. Hartje Steenbergen is een gezamenlijk project van Memo Projectontwikkeling uit Breda en De Langen & van den Berg Vastgoed uit Bergambacht. Informatie vindt u ook op www.hartjesteenbergen.nl.

Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de starthandeling op 16 maart om 14.30 uur en voor een hapje en een drankje na afloop in Brasserie Puur (tegenover de bouwlocatie).