Onze werkwijze

Bij MEMO stemmen we onze werkwijze af op jouw wensen. We treden op als volledig eigenaar van het project, als gedeeld eigenaar óf als sec gedelegeerde ontwikkelaar voor jouw project. In alle drie de gevallen geldt: samen maken we er een succes van! Alles gaat in overleg en we houden je continu op de hoogte van de voortgang.

We werken als zelfstandig risicodragende ontwikkelaar maar ook als partner op basis van co-making. Concreet betekent het dat we naast dat we alleen projecten ontwikkelen ook bereid zijn in een partnership te werken waarbij we afspraken maken voor de verschillende ontwikkel- en bouwfasen. Voor elk project kan dit weer anders zijn. Het laat zien dat we voor maatwerk gaan en hoeveel vertrouwen we in onszelf en het project hebben.

Naast vertrouwen in ons eigen team, hebben we ook vertrouwen in ons brede netwerk aan uitvoerende partijen. Samen met jou kiezen we het beste bouwteam voor jouw project.

Duurzaam

Bij MEMO willen we mooie dingen maken én de wereld een beetje beter achterlaten. Daarom volgen we niet de standaard norm in duurzaamheid, maar zetten we een stap extra in toekomstbestendig bouwen. Dit komt terug in al onze projecten. Daarnaast hebben we onze visie concreet gemaakt met een eigen circulair bouwconcept: blanCO2. Een uniek concept dat laat zien hoe serieus we duurzaamheid nemen.

Onafhankelijk

We zijn een onafhankelijk projectontwikkelaar, dus zonder vaste contracten en grote belangen in de bouwwereld. Dit maakt dat we flexibel zijn en (duurzame) innovaties snel kunnen doorvoeren. We kiezen steeds voor partijen die optimaal kunnen bijdragen aan het project en onze visie. We kiezen samen de beste projectpartners uit voor jouw project.

Specialist

MEMO is specialist in de ontwikkeling en realisatie van woningbouw en zorgvastgoed, zowel nieuwbouw als monumententransformaties. Voor ieder gebied, perceel of (Rijks)monumentaal gebouw hebben we een oplossing. Dat bewijzen we keer op keer. Waar anderen afhaken, weten wij door ervaring, doorzettingsvermogen en tijdige communicatie zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen. Onze unieke projecten spreken voor zich.