EERVOLLE VERMELDING BLAStprijs 2023 HEILIG HARTKERK & HEILIG HARTHOF

Breda, 1 december 2023

Wat zijn we trots op de EERVOLLE VERMELDING van de jury die we afgelopen woensdagavond ontvingen tijdens de prijsuitreiking BLAStprijs 2023 voor ons project HEILIG HARTKERK in combinatie met het HEILIG HARTHOF BREDA. Samen met Woonzorg Nederland, Aannemersbedrijf Van Agtmaal, De bonth van Hulten en Architecten HMV mochten we dit in ontvangst nemen.

Het was een spannende avond voor de vier genomineerde projectteams met zeer uiteenlopende woongebouwen. Na de presentaties en interviews gaf de vakjury, bestaande uit Evelien van Veen (Woonwerk Architecten), Fieke van den Beuken (Trudo) en Ruben Visser (Studioninedots), haar deskundige oordeel.

DE BLAStprijs 2023 werd uiteindelijk uitgereikt door wethouder Arjen van Drunen aan WonenBreburg & De Architectenwerkgroep Tilburg voor hun Woongebouw De Rijp met een menging van wonen met en zonder zorgbehoefte. Wat door de jury als voorbeeld gezien wordt voor het toekomstige wonen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!

Ook feliciteren we de teams van Synchroon en Architectenbureau 1meter98 met hun project Breda Botanique en Nouwens Roovers Architectuur en AMĀ  met hun project De Hendric als medegenomineerden van de in totaal 19 inzendingen.