Vacature
projectontwikkelaar

Ben je een positief eigenwijze en creatieve ontwikkelaar en ga jij door waar anderen stoppen? Is het jouw drijfveer om karakteristieke, unieke en duurzame projecten te maken en ben jij na een aantal jaar als junior/medior projectontwikkelaar toe aan een volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nee, wij zijn geen standaard projectontwikkelaar. MEMO wijkt in veel opzichten af van het gekende stereotype. Laagdrempeligheid, enthousiasme, professionaliteit. Daar staat MEMO voor.

MEMO is een onafhankelijke projectontwikkelaar. We zijn niet gelieerd aan een groot concern met trage beslissingstrajecten, maar kunnen snel schakelen en handelen. We zijn puur ontwikkelaar, dus geen ontwikkelend bouwer of aannemer.

We werken als zelfstandig risicodragende ontwikkelaar maar ook als partner op basis van co-making. Concreet betekent het dat we naast dat we alleen projecten ontwikkelen ook bereid zijn in een partnership te werken waarbij we afspraken maken voor de verschillende ontwikkel- en bouwfasen. Voor elk project kan dit weer anders zijn.

Wij zoeken een projectontwikkelaar voor 32 tot 40 uur per week om met ons mee te groeien.

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waarin we samen unieke projecten realiseren en krijg jij energie van bijzondere woningbouwprojecten die kunnen variëren van het herontwikkelen van een monument tot een grootschalige gebiedsontwikkeling? Wil je samen met ons de wereld mooier en duurzamer maken en je vakmanschap in jouw eigen projecten leggen? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Wat ga je doen?

 • We werken samen aan acquisities en haalbaarheidsstudies waarin je je creativiteit kwijt kunt om tot haalbare businesscases te komen;
 • Na een succesvolle acquisitie ben jij als zelfstandig ontwikkelaar de spil in je eigen project;
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces, de afstemming met betrokkenen zoals gemeente en omwonenden, het vergunningen-traject, de samenwerking met de aannemer en andere bouwteam partners;
 • Je zorgt dat de gewenste kwaliteit geleverd wordt, bínnen de financiële kaders en met een realistische planning.


Wie ben je?

We hebben prachtige projecten en acquisities in portefeuille, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Hierin is jouw enthousiasme en communicatieve kracht onmisbaar.

Om succesvol te zijn als projectontwikkelaar kun jij processen planmatig en gestructureerd managen. Je toont ondernemerschap, hebt een duidelijke visie op de projecten en samenwerken is één van jouw kerncompetenties.

Daarnaast heb je:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting bouwtechnische bedrijfskunde/vastgoedkunde, makelaardij en vastgoed, bouwkunde of vergelijkbaar;
 • Relevante ervaring als planontwikkelaar, projectontwikkelaar of projectmanager;
 • Een (warm) relatienetwerk;
 • Financieel inzicht en je bent bouwtechnisch onderlegd;
 • Maar vooral ben je origineel, creatief en heb je een gezonde dosis ondernemerschap.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Flexibele werktijden, aangepast op jouw persoonlijke situatie;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, bel ons dan gerust op nummer 088–0089800.

Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.memoprojectontwikkeling.nl.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet via info@memoprojectontwikkeling.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd