Herontwikkeling Boerderij Mooi Welgelegen Ouddorp, verkoop gaat van start!

Het afgelopen jaar hebben we weer met veel enthousiasme en energie gewerkt aan wederom een exclusief project, nu in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Samen met Aannemersbedrijf De Langen en Van den Berg uit Bergambacht hebben we de voormalige monumentale boerderij Mooi Welgelegen herontwikkeld tot 21 woningen.

Met behoud van authentieke elementen zoals eiken spanten, stalramen en schuurdeuren gaan we 9 woningen in de bestaande gebouwen realiseren en op het “erf” 12 nieuwbouwwoningen met een landelijke uitstraling. Duurzaamheid ten top met behoud van bestaande bomen, gebouwen, hergebruik van bouwmaterialen, warmtepompen, PV-panelen en de aanplant van een fruitboomgaard.

De verkoopvoorbereidingen zijn in volle gang. Begin augustus verwachten we met de verkoop te starten. Bezuijen Bemiddeling uit Ouddorp zal deze prachtige woningen gaan verkopen. Mocht je interesse hebben dan kun je alvast een kijkje nemen en je aanmelden op onze projectwebsite www.mooiwelgelegen.nl en wordt net zo enthousiast als wij.

Bekijk het project hier